• Gratis cadeauservice
  • Gratis verzending vanaf €100*
  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden

4,7

Nanouk - 08 / Jul / 2024

Zeven dingen die je niet moet vergeten op vakantie!

We hebben de zomer in ons bol… Over iets minder dan twee weken is het zo ver: zomervakantie! En laten we wel wezen: een goede voorbereiding is het halve werk. Wij nemen je in deze blogpost daarom mee in de must-have zomerartikelen van Wijsneus.

Zeven dingen die je niet moet vergeten op vakantie!
Wijsneus blog

1. Zonnehoedje

Een zonnehoedje laat zien dat praktisch en stylish perfect hand in hand gaan. De hoedjes beschermen het hoofdje tegen de warme stralen van de zon en voorkomt verbranding van de kruin, maar geeft tegelijkertijd een extra touch aan de outfit van je kindje. Ga je voor een romantisch hoedje van Konges Sløjd, waarbij je de koordjes makkelijk kunt vastzetten met een strik, óf is een stoere, maar kleurrijke buckethat van Bobo Choses iets voor jouw kleine? 

  

2. Zonnebril

Met een zonnebril van Izipizi of Cream maak je de zomerlook van jouw kindje helemaal compleet. Hoewel het er hartstikke blits uit ziet, is het ook van belang om jouw kind een zonnebril op te zitten. Jonge ogen zijn gevoeliger en lopen meer risico op UV-schade. In deze blogpost bespreken we vijf redenen waarom het belangrijk is om je kindje een zonnebril op te zetten.  

  

3. Zwemvest 

De vrolijk uitziende zwemvesten van Konges Sløjd bieden comfort en ondersteuning bij het zwemmen. Daarnaast is het een mooi hulpmiddel om kids zelfverzekerder te maken in het zwembad of natuurwater. Het zwemvest is voorzien van een rits- en klittebandsluiting, net als een gesp aan de onderzijde die ervoor zorgt dat het zwemvest stevig blijft zitten. Het zwemvest helpt bij het blijven drijven, maar heeft niet dezelfde functie als een reddingsvest.  

  

4. Zwemkleding

Met de badkleding van Tiny Cottons is er gelijk reden tot waterpret: de prints op de zwembroekjes zorgen namelijk voor een instant zomergevoel. De elastische tailleband met verstelbaar trekkoord geeft een comfortabele en soepele fit. Het badpak van Tiny Cottons is niet alleen prachtig: de lange mouwen zorgen voor extra bescherming tegen de zon! Niet onbelangrijk ;-)

  

5. Waterschoenen

De sandalen van Tiny Cottons, te verkrijgen in drie toffe kleuren, is een echte essential. De klassieke gevlochten rubberen sandaal heet niet voor niets ‘Jelly Sandal’, want: de sandaal geeft meer dan genoeg comfort. Met een plastic gesp kan de sandaal gesloten worden, wat voor nog meer stevigheid zorgt. De waterschoen is ideaal om te gebruiken in en rondom het water.

  

6. Susan Bijl tas

De Large variant van The New Shopping Bag van Susan Bijl is ideaal mee te nemen op een stranddagje. Naast dat er oneindig veel spullen in kunnen (check onze reel ter illustratie), is het ook een duurzame keuze gezien het gerecyclede materiaal wat wordt gebruikt voor de tassen. Scheelt weer wat plastic tassen ;-)

  

7. Handdoeken 

De strandlakens van Tiny Cottons, gemaakt van katoen en polyester, zijn de perfecte optie voor een dagje strand of een picknick in het park. De handdoeken zijn voorzien van verschillende toffe kleuren. Niet alleen een mooi accessoire voor in je strandtas, maar deze prints maken het ook makkelijk jouw strandlaken terug te vinden op het strand!

  

Een handjevol tips waar je de zomer goed mee door gaat komen! Wij zouden zeggen: pak die Shopping Bag van Susan Bijl, laadt alle zomerspullen in en ga lekker op vakantie met de kleine koters!

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • Redenen waarom Micro Step de Rolls-Royce onder de steps is
    07 / Oct / 2024

    Nanouk - 08 / Jul / 2024

    Redenen waarom Micro Step de Rolls-Royce onder de steps is

  • 5 tips voor het wassen van wollen baby- en kinderkleding
    02 / Sep / 2024

    Nanouk - 08 / Jul / 2024

    5 tips voor het wassen van wollen baby- en kinderkleding

  • Collectie AW24
    09 / Jul / 2024

    Nanouk - 08 / Jul / 2024

    Collectie AW24

  • Zeven dingen die je niet moet vergeten op vakantie!
    08 / Jul / 2024

    Nanouk - 08 / Jul / 2024

    Zeven dingen die je niet moet vergeten op vakantie!

  • Vijf redenen waarom het belangrijk is om je kindje een zonnebril op te zetten
    27 / May / 2024

    Nanouk - 08 / Jul / 2024

    Vijf redenen waarom het belangrijk is om je kindje een zonnebril op te zetten

  • Doneer jouw loyalty-punten aan het Ronald McDonald Huis Groningen
    25 / Apr / 2024

    Nanouk - 08 / Jul / 2024

    Doneer jouw loyalty-punten aan het Ronald McDonald Huis Groningen

  • Pop-up store Taljé by Anouk Yve
    06 / Mar / 2024

    Nanouk - 08 / Jul / 2024

    Pop-up store Taljé by Anouk Yve

  • Top 5 cadeau's voor de feestdagen
    01 / Nov / 2023

    Nanouk - 08 / Jul / 2024

    Top 5 cadeau's voor de feestdagen

  • Opening #Circus Wijsneus
    13 / Sep / 2023

    Nanouk - 08 / Jul / 2024

    Opening #Circus Wijsneus

  • Drop dates AW23
    11 / Jul / 2023

    Nanouk - 08 / Jul / 2024

    Drop dates AW23

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wijsneus 9.7 / 10 - 300 Reviews @ Feedback Company
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »